Communicatie met ouders Kinderhaven

 

Digitale heen en weer schriften

Info over hoe de dag verliep, wordt in het digitale heen en weer schrift van uw kindje genoteerd. Bij het afhalen van uw kindje, wordt het schriftje naar het door u opgegeven e-mailadres verstuurd.

Wil je zelf info doorgeven aan de begeleiding? Dat kan! Registreer je eenmalig via het ouderportaal en stuur via die link berichten naar de begeleiding. Meer info over de werking van het ouderportaal vindt u in de folder hieronder terug.

 

Facebookgroep

Kinderhaven beschikt over een eigen besloten facebookgroep. De besloten groep wordt beheerd door de kinderbegeleidsters, samen met de pedagogisch verantwoordelijke.

Met deze groep willen we u als ouder nog meer betrekken bij de werking van ons kinderdagverblijf. Geregeld zullen foto’s en video’s gedeeld worden van de activiteiten die uw kinderen hier in hun groepje doen. Dit beeldmateriaal posten we niet openbaar. Enkel u als ouder kan deze foto’s en filmpjes zien. Ouders van wie het kindje niet langer naar de opvang gaat, zullen binnen de maand verwijderd worden uit de groep. Ook het beeldmateriaal zal op geregelde tijdstippen (tweemaandelijks) verwijderd worden uit de groep.

Om lid te worden van de groep, gaat u via facebook naar de pagina van Vrije Kinderdagverblijven Veurne. Daar zoekt u het tabblad groepen en vindt u Kinderhaven terug. Vervolgens klikt u op lid worden en beantwoordt u enkele vragen. Nadien zal uw lidmaatschap goedgekeurd worden.

 

Menu

Dagelijks bieden we de kinderen verse, warme maaltijden aan, gemaakt i.s.m. de keuken van WZC Zilvervogel.
Onderstaand kan u het menu terugvinden, alsook de info omtrent allergenen. Behoudens overmacht wordt dit menu consequent gevolgd.
Begin alvast te watertanden...

 

 

 

 

Contacteer ons, we helpen je graag verder!

 

 

Go to top