Afwezigheid melden De Kadees

 Voorschoolse opvang        

 

Afwezigheid dient niet gemeld te worden.

 

Naschoolse opvang             

 

Afwezigheid dient niet gemeld te worden.

 

Woensdagnamiddag           

 

 Wat de inschrijving op woensdagnamiddag schooldag betreft, heeft u twee mogelijkheden:

 

Mogelijkheid 1: u schrijft uw kind elke woensdag in (al dan niet met warme maaltijd) als uw kind frequent gebruik zal maken van onze opvang op woensdagnamiddag schooldag. Als u inschrijft, dan staat uw kind op onze vaste lijst. We vragen dan wel om ons schriftelijk te verwittigen ten laatste de dag zelf voor 8u30 indien uw kindje onverwacht NIET komt. Indien de maaltijd niet geannuleerd werd, zal deze door middel van een boete aangerekend worden. Schriftelijk verwittigen kan via een formulier dat u bij de begeleidsters kunt vragen tijdens de openingsuren van de opvang of in het hoofdbureau van groepsopvang ’t Sporrewaan. Schriftelijk verwittigen kan ook door het sturen van een e-mail naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. U ontvangt van ons steeds een bevestiging als wij uw e-mail ontvangen hebben.

 

Mogelijkheid 2: uw kind komt niet elke woensdag naar “De Kadees” maar zal hier eerder sporadisch gebruik van maken. In dit geval verwittigt u schriftelijk ten laatste de dag zelf voor 8u30 indien uw kind WEL naar onze buitenschoolse opvang komt. Indien uw kind niet werd ingeschreven en toch aanwezig is, zal de prijs van een warme maaltijd aangerekend worden en zullen er boterhammen worden aangeboden. Schriftelijk verwittigen kan via een formulier dat u bij de begeleidsters kunt vragen tijdens de openingsuren van de opvang of in het hoofdbureau van groepsopvang ’t Sporrewaan. Schriftelijk verwittigen kan ook door het sturen van een e-mail naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. U ontvangt van ons steeds een bevestiging als wij uw e-mail ontvangen hebben.

 

4.      Schoolvrije dagen & schoolvakanties         

 

Op schoolvrije dagen en vakanties staan wij paraat van 7u15 tot 18u30 om kinderen van 2,5 tot 12 jaar op te vangen. Voor deze dagen is het noodzakelijk vooraf in te schrijven. Formulieren om in te schrijven vindt u steeds – na een mededeling in de kadeekrant – bij de begeleidsters tijdens de openingsuren van de opvang en in het hoofdbureau van groepsopvang ’t Sporrewaan. Ook hier kan u ervoor kiezen om een e-mail te sturen naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. U ontvangt van ons steeds een bevestiging als wij uw e-mail ontvangen hebben. In uw e-mail geeft u aan welke dag(en) uw kindje komt, de vermoedelijke aanwezigheidsuren en of u al dan niet een warme maaltijd en/of vieruurtje wenst. Maar zoals reeds aangegeven: u verneemt telkens meer informatie over het hoe, wat en wanneer van schoolvrije dagen en schoolvakanties in de maandelijkse kadeekrant.

 

U schrijft best in tegen de uiterste inschrijvingsdatum zoals aangegeven zal worden in de kadeekrant (verschilt per vakantie). Indien u voor een vakantie of schoolvrije dag later inschrijft dan de inschrijvingsdatum, kunnen wij niet verzekeren dat er nog plaats is in de opvang. Indien er geen plaats meer is, wordt gewerkt met een wachtlijst. Dit wil zeggen dat wij uw opvangvraag noteren op een lijst volgens datum van ontvangst. Indien er een opvangplaats vrijkomt, wordt de wachtlijst chronologisch gevolgd. Wie dus eerst ingeschreven had en op de wachtlijst terecht kwam, wordt ook eerst verwittigd van een vrijgekomen plaats.

 

Heeft u uw spruit ingeschreven voor opvang in de buitenschoolse opvang “De Kadees” voor een vakantiedag en u merkt dat de opvang toch niet nodig zal zijn dan dient u volgende afspraken te respecteren (geldig vanaf herfstvakantie 2014):

 

û  Een schoolvrije dag of vakantiedag kan kosteloos geannuleerd worden 14 kalenderdagen voor de gereserveerde opvangdag. U heeft bv. opvang gereserveerd in de herfstvakantie op dinsdag 28 oktober 2014. U kan deze opvang kosteloos annuleren tot dinsdag 14 oktober 2014.

Indien u later annuleert dan 14 kalenderdagen wordt een boete aangerekend van €5,40 al dan niet vermeerderd met de kostprijs van een warme maaltijd (€2,60) indien deze eveneens gereserveerd werd.

 

û  Een schoolvrije dag of vakantiedag kan kosteloos geannuleerd worden indien u kind ziek is. Wij dienen in dit geval echter over een doktersattest te beschikken, dit ten laatste 7 kalenderdagen na de dag van ziekte.

Indien wij niet op tijd over het doktersattest beschikken, dan wordt een boete aangerekend van €5,40 al dan niet vermeerderd met de kostprijs van een warme maaltijd (€2,60) indien deze eveneens gereserveerd werd.

 

 

 

 

Contacteer ons, we helpen je graag verder!

 

 

Go to top