Nieuwe inschrijvingen De Kadees

Om gebruik te maken van de buitenschoolse opvang "De Kadees" dienen wij te beschikken over een kinddossier. Wij vragen dan ook om voor de start van de opvang (éénmalig) langs te komen op afspraak bij de verantwoordelijke. Om een afspraak te maken kunt u mailen: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bellen: 058/31.36.38.

Bij de inschrijving wordt een rondleiding gegeven in de leefruimtes, wordt het huishoudelijk reglement en toebehoren overlopen en wordt een formulier ingevuld waarop meer informatie staat over de gewoontes en eigenheden van uw kind, belangrijke medische gegevens, de telefoonnummers waarop de ouders bereikbaar zijn, de wensen,... U tekent onderaan het invulformulier voor akkoord met het huishoudelijk reglement.

Belangrijk! Indien bepaalde gegevens op het formulier wijzigen, gelieve deze steeds door te geven aan onze dienst zodat onze gegevens van uw spruit steeds up to date zijn.

 


Inschrijvingen Schooljaar 2022 - 2023

 Indien u graag komend schooljaar beroep wil doen op de Kadees, gelieve hieronder het inschrijvingsformulier in te vullen.

 


Uitschrijven Kadees

 

 

Contacteer ons, we helpen je graag verder!

 

 

Go to top